За нас

Home » За нас

Ние сме ТОП компания за коли под наем в Пловдив и региона.

Всеки месец нашите офиси са посещавани от стотици клиенти за коли под наем !

„Plovdiv rent a car“ e фирма предлагаща отдаване на автомобили под наем, поддръжка и техническо обслужване на автомобили, както и трансфери. Има много богат опит в работата с клиенти, като основната ни цел е качествено предлагане на нашите услуги. Разполагаме с автопарк от около 140 автомобила. Също така компанията разполага с бизнес и луксозен клас автомобили, които са на разположение за отдаване под наем във всяко едно време.

Колективът ни е от млади и амбициозни служители, които са компетентни и отговорни в своите задължения. Нашата фирма се ползва с уважение от партньорите ни, които са част от туристическия бизнес в Пловдив и региона. Някой от тях са туристически агенции, фирми за недвижими имоти, както и много големи компании и спортни клубове.

За двадесет и седемте години, през които Plovdiv-Rent-a-Car работи на пазара за коли под наем в Пловдив и страната, компанията се е доказала като надежден партньор на много частни и корпоративни клиенти, които се нуждаят от коли под наем . Изграждането на коректни отношения с тях е една от основните причини, допринесли за успеха на компанията. В зависимост от вашите изисквания можем да ви предложим както еднократна услуга, така и дългосрочно решение за наемане на кола, джип или бус. Разнообразието е важно за нас. Нашият екип от професионалисти винаги може да ви предостави точния автомобил и обслужване, които да отговарят на вашите лични нужди и предпочитания. Фирмата предлага на своите клиенти автомобили под наем в Пловдив,  Летище Пловдив, регион Пловдив както и в много други дестинации.

-
Щастливи клиенти
-
Изброени превозни средства
-
Налични места
-
Направени резервации

Защо да наемем кола под наем от Plovdiv Rent a Car

Малките детайли правят разликата

Над 27 години в бизнеса

Над 27 години опит в отдаването на автомобили под наем. В момента компанията е сред лидерите в областта на краткосрочните и дългосрочни наеми на автомобили под наем. Разполагаме с офиси в най-големите български градове и туристически дестинации – Пловдив и София. Професионално обслужване и индивидуално отношение към всеки наш клиент.

Добре поддържани автомобили

Нашите автомобили под наем редовно преминават технически прегледи в оторизирани сервизи и точки за технически прегледи, така че можем да гарантираме на нашите клиенти безопасно, комфортно и безпроблемно пътуване с нашите автомобили под наем. За нас е най-важно да сте доволни.

Достъпни цени

Plovdiv-Rent-a-Car е компания за коли под наем на територията на Пловдив и цяла България. Разполагаме с разнообразие от автомобили под наем за всеки бюджет. За нас е важно всеки клиент да бъде професионално консултиран при избора на кола под наем, за да можем да предложим най-подходящото решение и добра цена.

Copyright © Plovdiv Rent a Car ® 1995-2024. All rights reserved
Услуга на VIVORENT - Your Car Rental