Регистрация

Направете регистрация

Присъединете се сега и получавайте ексклузивни оферти за нашите услуги за коли под наем в София и летище София, Пловдив и летище Пловдив. Проверете профила си по всяко време и навсякъде. Ще имате достъп до бързи резервации, бланки за резервации и ще бъдете първите, които виждат нашите отстъпки.

Специални отстъпки

Предлагаме няколко вида отстъпки. В профила си ще виждате оферти, които са за всички, и специални оферти за нашите лоялни клиенти. Получете до 10% отстъпка, когато имате 5 или повече предишни резервации.

Разгледайте си резервациите

Ако не сте сигурни за нещо свързано с вашата резервация, просто проверете профила си. Ще можете да следите всички детайли за резервации, които сте направили с нас.

Бързи резервации

Никой не иска да чака, затова направихме процеса на резервация още по-бърз. Ще трябва да запишете номер на документ за самоличност и шофьорска книжка, както и техните срокове на валидност.

Бъдете първите

Ще сте първите които виждат новите ни специални оферти. Ако нямате регистрация при нас, ще трябва да изчакате, докато те бъдат достъпни за всички. Така че, регистрирайте се сега!

Copyright © Plovdiv Rent a Car ® 1995-2024. All rights reserved
Услуга на VIVORENT - Your Car Rental